Del 2 al 31 de juliol al Teatre Principal i barris i Pobles de València.
Comença el festival de jazz de València, que compta amb actuacions en el Teatre Principal i en els barris i pobles de la ciutat.
El 25 Festival de Jazz de València, que organitza el Palau de la Música de València, començarà demà dissabte 2 de juliol amb l’actuació de la Banda Simfònica Municipal, dirigida per Rafael Sanz-Espert, junt amb el grup Spanish Brass i Barcelona Gòspel Messengers. Este encontre jazzístic estiuenc, que es desenvoluparà fins al 31 de juliol al Teatre Principal de València, i a diversos barris i pobles de la ciutat, està creant una gran expectació. I és que els concerts de la Banda Simfònica Municipal, Silvia Pérez Cruz i de Snarky Puppy es van omplir pràcticament a la setmana d’eixir les entrades, i ja estan esgotats.

Amb A més, està a punt d’esgotar-se la visita de Ron Carter, així com l’actuació de John Scofield que està omplint la sala, i respecte a la resta dels concerts programats, estan avançant a molt bon ritme. #lamarquesamagazine #planesenvalencia #eventos #jazzvalencia #verano22 #lamarquesalifestyle #🤩 #musica #cultura #ajuntamentdevalència #palaudelamusicavalenciaFuente

Artículo anterior‘ROYAL NEGRONI’ DE NOUAISON GIN, EL CÓCTEL PERFECTO PARA TRIUNFAR ESTE VERANO …
Artículo siguienteDel 2 al 31 de juliol al Teatre Principal i barris i Pobles de València….